Аленіна Юлія

ГО Інша Освіта, Київ

Vidnova Fellowship for Veterans — програма Іншої Освіти, спрямована на підтримку відновлення та реінтеграції до цивільного життя ветеранок та ветеранів російсько-української війни, які до служби працювали у культурному та освітньому секторах.

🌐 Facebook

Найбільш корисним виявився нетворкінг із учасниками програми

Бабік Володимир

ГО Атланти, Вараш

Проєкт ветеранського хабу у Вараській громаді: створення безпечного простору і розвиток спільноти задля підтримки процесу інтеграції військових у цивільне життя. Проект передбачає надання послуг ветеранам та їх родинам, інформування та сприяння у реалізації відкритих для них можливостей.

“Цінним на цьому проєкті стало знайомство з учасниками, тренерами та Офісом Дій!”

Волчецький Ігор

ГО Родина 4.5.0., Фастів

Проєкт ветеранського центру “Родина 4.5.0.” – комплексний підхід до соціальної підтримки та медико-психологічної реабілітації військовослужбовців і членів їх родин, з метою їх успішної ресоціалізації та реінтеграції після закінчення бойових дій чи звільнення з лав Збройних Сил України

🌐 Facebook

“Щирі слова вдячності організаторам Акселератора за можливість обміну ідеями, нетворкінг та менторську підтримку”

Гавришко Валентина

ГО Львівський оборонний кластер, Львів

“Герої серед нас” – це проєкт, що є комплексом заходів та послуг, направлених на допомогу великому, середньому та малому бізнесу з імплементацією практик адаптації працівників та кандидатів, що мають досвід участі у бойових діях.

🌐 Facebook
🌐 Website

“Участь у програмі допомогла повірити у власну маленьку, але експертність, структурувати проєкт та змінити його структуру з середини, розробити чіткі маленькі кроки. Дякую за можливість!”

Герелюк Тарас

ГО Сила Громади, Коломия

Метою проєкту є посилення навичок команди організації якісно надавати послуги, покращувати комунікації та впроваджувати проєкти, націлені на підтримку військовослужбовців, ветеранів, членів їх сімей та членів сімей загиблих Захисників та Захисниць України

🌐 Facebook
🌐 Instagram

“Найбільш цінним під час програми була менторська підтримка, обмін досвідом, корисні комунікації та нетворкінг”

Гуменний Віталій

ГО Летичівська спілка ветеранів АТО “Захисник”, смт. Летичів

Проєкт “Ветеранський простір”, де надаються психологічна, юридична, соціальна допомога та послуги з фізичної реабілітації ветеранам та членам їх сімей, а також членам сімей загиблих військовослужбовців

🌐 Facebook

“Менторська підтримка – це те, що допомогло мені підвищити якість мого проєкту. Дякую!”

Дмитрова Юлія

Благодійний фонд «ТАПС», Дніпро

Проєкт психологічних тренінгів та лекцій для сімей полеглих військових та ветеранів. Ціль – дати базові навички та практики цім категоріям щоб бути опорою для таких самих людей. Рівний-Рівному сприяє формування спільноти, яка розмовляє на одній мові та легше йде на контакт та почувається в безпеці.

🌐 Facebook
🌐 Instagram
🌐 Website

“Участь в Акселератору допомогла набути досвід нового формату написання та захисту заявки”

Єсіпов Віктор

Громадський активіст, Первомайськ (Харківська область

Проєкт ветеранський хаб “4.5.0”. Місце для всебічної підтримки та розвитку ветеранів/ОК, та повернення їх до цивільного життя. Основна діяльність спрямована на надання психологічної та юридичної допомоги, сприяння працевлаштуванню, покращення якості життя, залучення до активної громадської діяльності.

“Вдячний за можливість наживо зустрітись з однодумцями та обговорити свій кейс з колегами та менторами програми”

Кучер Андрій

ГО Спілка поранених військових України «Міцні 300», Київ

«Спілка поранених військових України «Міцні 300» – це громадська організація,заснована двома пораненими десантниками в 2023 році для захисту прав поранених, адаптації законодавства під сучасні потреби поранених військових та ветеранів,посилення ветеранського руху в Україні та популяризацію адаптивних видів спорту.

🌐 Facebook

Норіцина Наталія

ГО Полтавська платформа, Полтава

Проект “Центр розвитку підприємців Дія.Бізнес у Полтаві” – реінтеграція та підтримка ветеранів війни та родин ветеранів і полеглих захисників, допомога в адаптації та економічній стабільності і сприяння розвитку українського бізнесу.

🌐 Facebook

“Проєкт був корисний можливістю пропітчити, протестити свій проект на колегах, почути їх досвід і сприйняття”

Твардовський Сергій

ГО Центр реабілітації та соціалізації ветеранів “ТіХтоПройшлиКрізьВогонь”, Житомир

Напрямки роботи центру – психологічна підтримка; консультаційний супровід лікування та оздоровлення; юридична допомога; профорієнтація, працевлаштування та основи підприємництва; соціалізація, відновлення єдності з громадою; житлова та земельна програми; воєнна культурна спадщина.

🌐 Facebook

Хлівна-Андреєва Олена

ГО Новоодеська рада стар, Нова Одеса

Створення громадського простору спільної діяльності ветеранів, волонтерів, добровольців та впо за напрямами:

  • навчально – тренувального центру для цивільного населення (вогнева, медична, тактична підготовки,мінна безпека)
  • надання соціально-психологічної підтримки родинам військових;
  • активізації військово-патріотичного виховання; -юридичний супровід ветеранів

🌐 Facebook

Чернюк Тетяна

Благодійний Фонд “Країна доброї волі”, Березань

“Сильні Разом: Підтримка Родин Військовослужбовців” – забезпечення комплексної підтримки родин військовослужбовців, включаючи соціальну та психологічну допомогу. Проєкт спрямований на полегшення труднощів, з якими стикаються родини, чекаючи на повернення своїх близьких та забезпечення їхнього добробуту під час відсутності військовослужбовців.

🌐 Facebook

“Минулого року я подавалась на акселератор, але тоді не склалось. Цього року ризикнула – і вдалось, навіть стипендію отримала. Хочу подякувати команді за підтримку та реалізацію такого крутого проєкту. Ви надихаєте та мотивуєте!”

Шуліга Тетяна

ГО Центр Підтримки Військових, Червоноград, Львівська область

Розширення діяльності Центру підтримки ветеранів шляхом додавання до послуг, що надаються послуг з надання психологічної допомоги та підтримки ветеранам, військовим та їх сім’ям.

🌐 Website

“Проєкт був корисний можливістю пропітчити, протестити свій проект на колегах, почути їх досвід і сприйняття”

Щурук Андрій

Луцька міська організація спілки воїнів АТО Волині, Луцьк

Соціальна адаптація ветеранів через відкриття власної справи, навчання веденню бізнесу та написання грантових заявок, хочемо показати суспільству що ветерани не тільки захищають нас, а й можуть тримати ще й економічний фронт.

🌐 Facebook